Bine ati venit!

"Dragostea este cea mai înaltă realizare la care poate aspira orice fiinţă umană. Este o emoţie care cuprinde toată profunzimea inimii, a minţii şi a sufletului."
joi, 12 ianuarie 2012

câteva ciudăţenii despre mine:))

Am primit leapşa de la Verdedeparis:-)
Câteva ciudăţenii despre mine sunt acestea, ciudăţenii care probabil nu sunt cunoscute de prea mulţi oameni:P
1. Sunt obsedată de mâncare:)) Una dintre obsesiile mele este că voi muri de foame deşi, la teribila mea poftă de mâncare sunt slabe şanse să păţesc asta:) Tot mai multă lume îmi spune că mănânc mult, dar am doar o singură viaţă şi dacă toată ziua m-aş abţine atunci chiar aş muri de foame:)) Din fericire, nu se vede că mănânc mult având în vedere că nu mă îngraş mai mult de 1-2 kg:P
2. Sunt genul acela de persoană care admiră oamenii cu personalităţi puternice, frizurile, hainele extravagante, dar niciodată nu aş avea curajul să încerc ceva nou
3. Cred în iubire, mai ales în prima iubire pe care niciodată nu o poţi uita indiferent câte iubiri mai vin pe urmă şi cât de profunde ar părea ele. Îmi place să văd cum, în filme, fata se răzgândeşte în ultimul moment înainte de a se căsători cu cel pe care nu-l iubeşte şi îl alege pe cel pe care-l iubeşte cu adevărat, dar nu mai sunt convinsă că de fiecare dată merită să rişti totul pentru a fi cu persoana iubită. E adevărat, există şi excepţii, dar…
4. Mă spăl des pe mâini, însă, din fericire, nu atât de des încât să devină o obsesie spălatul mâinilor. Aproape după fiecare acţiune din cauza căreia mă pot mudări mă spăl pe mâini:)
5. Mă uit la telenovelele turceşti nu pentru că ar avea un subiect interesant, dimpotrivă, la majoritatea se petrece aproximativ acelaşi lucru, ci pentru că admir frumuseţea actriţelor: brunete, cu părul mediu,lung sau scurt, gene lungi şi negre şi nişte ochi negri ca noaptea:)
6. Nu obişnuiesc să mă uit la filme chiar când li se face mai multă reclamă pentru că nu vreau să fiu influenţată de publicitatea excesivă. O singură dată am încălcat regula asta şi chiar am rămas dezamăgită de film când am văzut Black Swan şi de atunci mi-am promis să nu mai repet greşeala asta:)

Un comentariu:

verdedeparis spunea...

:))))))


Cand ai timp, sa iei cat mai multe posturi de leapsa de la mine :)

Mie nu imi plac filmele indiene, dar costumele lor sunt incredibile. Vaporoase, colorate, absolut breathtaking.

Si eu ma spal des pe maini :)))

Iar in legatura cu regula cu filmele, aveam EXACT aceeasi conceptie, asta pana am vazut cateva filme foarte foarte frumoase. Iti recomand si tie cateva, poate iti vor schimba parerea:

The lady in the water, The Lovely Bones, The Road (cel mai frumos film pe care l-am vazut vreodata), The Grey, I am Sam, Never Let Me Go, Contagion, The Forgotten :) Daca le vezi pe astea, iti mai recomand. The Grey s-ar putea sa nu il gasesti fiindca e inca nou, abia l-am vazut de vreo 2 saptamani la cinema, dar in rest sunt destul de vechi si se gasesc usor. Daca nu stii cum, scrie-mi pe facebook si iti explic eu tot :) Vizionare placuta!!!