Bine ati venit!

"Dragostea este cea mai înaltă realizare la care poate aspira orice fiinţă umană. Este o emoţie care cuprinde toată profunzimea inimii, a minţii şi a sufletului."
luni, 2 aprilie 2012

Astăzi

Astăzi e un cuvânt îndrăzneţ, provocator, e un cuvânt optimist în măsura în care îţi doreşti tu să fie. Astăzi e un nou început care te determină să îţi respecţi promisiunile, acele promisiuni pe care amâni la nesfârşit să le ţii din diferite motive. Spre deosebire de astăzi, mâine nu este altceva decât un cuvânt stupid deoarece chiar pronunţându-l nu faci altceva decât să amâni cu încă o zi şi încă o altă zi respectarea promisiunii făcute. Hotărârea pe care o iei trebuie să o respecţi încă din momentul în care începi să te gândeşti la ea din ce în mai serios, nu o să o amâni. Astăzi e un cuvânt îndrăzneţ care sugerează în mod evident faptul că îţi doreşti o schimbare, îţi asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce urmează să se întâmple din momentul în care iei o anumită hotărâre şi nu eşti un iepure speriat de viaţă care se complace în situaţia iniţială. Pentru că vrei şi pentru că poţi începi de astăzi. Pentru că trebuie şi pentru că poţi să iei totul de la început din momentul vorbirii, acel timp prezent care îţi aminteşte efemeritatea lucrurilor.
Astăzi e un un cuvânt provocator tocmai pentru că te determină sa faci ceva inedit. Atâta timp cât vrei, poţi, încerci şi ai şi un gram de noroc totul este posibil:)

Niciun comentariu: